Сперся на москітну сітку: на Чернігівщині 5-річний хлопчик випав із вікна

 

 

 

 

Співробітники Прилуцького районного відділу поліції розслідують обставини, за яких хлопчик 2017 року народження випав з вікна другого поверху. Наразі дитину госпіталізовано до обласної лікарні.

Інцидент трапився 29 червня близько 17 години у приватному будинку в Сухополов’янській громаді. За викликом на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група поліції Прилуцького району.

Попередньо поліцейські встановили, що 5-річний хлопчик сперся на москітну сітку та випав з вікна другого поверху, яке було відчинене настіж. В цей час в кімнаті перебував 10-річний родич хлопчика. Батько малюка був у сусідній кімнаті, а мати на подвір’ї.

Дитину з тілесними ушкодженнями госпіталізовано до лікарні.

Поліцейські під процесуальним керівництвом Прилуцької окружної прокуратури внесли відомості про подію до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочато провадження за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Наразі триває з’ясування обставин події.

Поліцейські вкотре закликають батьків неухильно дотримуватись правил безпеки у побуті та пильнувати за своїми дітьми.

Пам’ятайте, що від падіння дитину вбережуть грати або щільно закриті вікна. Простір біля підвіконня має бути вільним від меблів: інакше дитина зможе залізти на них і дістатися вікна. В жодному разі не залишайте дитину без нагляду.

Поліція Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram   

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь