У квартирі ніжинця зламався кран. Тоді він перекрив воду всій багатоповерхівці!

 

 

 

 

Цього тижня у Ніжині сталася неприємна ситуація.

Житель багатоповерхового будинку на вулиці Шевченка, 99 Г самовільно закрутив вентиль і перекрив водопостачання усім мешканцям будинку, оскільки в його квартирі зламався кран.

До КП «Ніжинське управління водопровідно-каналізаційного господарства» почали надходити скарги, що відсутнє водопостачання у даному багатоквартирному будинку. На місце виїхала аварійна служба водоканалу, але, як з’ясувалося, ніякої аварії не було. Хто самовільно закрутив вентиль, швидко з’ясували.

Якщо у вашій квартирі зламався кран, чи сталася якась інша ситуація, ви можете перекрити водопостачання у себе в квартирі. Після цього вам потрібно подати заявку в компанію, яка обслуговує ваш будинок (наприклад, СЕЗ). І тільки після цього працівники обслуговуючої компанії, чи працівники водоканалу перекриють за необхідності головний вентиль будинку і повідомлять всіх мешканців про відсутність водопостачання.

В будь-якому випадку Ніжинський водоканал має бути повідомлений про відсутність водопостачання у багатоквартирному будинку.Надіємось, що таких непорозумінь більше не буде.

За матеріалами Ніжинський водоканал

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram   

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь