Старі та знівечені урни в Ніжині замінюють на нові

 

 

 

 

Урна – це ємність, своєрідний суспільний кошик, призначений для збору в нього дрібного сміття. Прибиранням сміття з урни займаються прибиральники міста комунального підприємства “Виробниче управління комунального господарства”.

Зазвичай урни встановлюються на території населених пунктів біля адміністративних і соціальних будівель і споруд, в місцях загального користування (вулицях, парках, скверах) та інших об’єктах, в тих місцях, де масово поширено продукування та викидання сміття. При встановлених урнах люди кидають менше сміття на землю, вони вважають за краще користуватися урнами.

Комунальним підприємством «ВУКГ» постійно виготовляються та встановлюються нові урни для сміття. Вони старанно зварені, пофарбовані та для надійності кріплення бетонуються працівниками підприємства на місці встановлення. Проводиться велика робота з метою покращення чистоти у Ніжині, але…

Досить часто можна спостерігати ці ж урни, але у понівеченому стані. Деякі зім`яті внаслідок биття ногами, деякі збиті автівками, а від деяких залишаються тільки каркаси для кріплення.

Висновки, щодо поваги до рідного міста та мешканців, культури, благоустрою та чистоти Ніжина таких громадян, пропонуємо зробити самим, а поки КП «ВУКГ» після ретельного обстеження пошкоджених урн, виконують демонтаж рештків від старих та монтаж нових урн для дрібного сміття.

Роботи виконуються біля тротуарів на центральних вулицях міста, а також у парках та скверах Ніжина.

КП ВУКГ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь