Нові гранти для громадських організацій, що підтримують внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та людей, які постраждали від війни

 

 

 

 

Нові гранти для громадських організацій, що підтримують внутрішньо переміщених осіб (ВПО) та людей, які постраждали від війни.

До 17 000 доларів США.

Дедлайн подачі пропозицій: 20 липня 2022 (17:00). Цільові області: Київська, Сумська та ЧернігівськаЗа підтримки Українського гуманітарного фонду DRC планує надати допомогу понад 140 тисячам людей, задовольнивши різноманітні потреби на основі оцінок громадських організацій та наданих заявок. DRC обере ті організації, які можуть надати допомогу продуктами, розподілити гігієнічні набори, організувати шелтери та задовольнити інші нагальні потреби. Через велику кількість потреб перевага надаватиметься допомозі продуктами, проте DRC заохочує громадські організації включати інші види підтримки за умови обґрунтування необхідності такої допомоги Громадські організації повинні відповідати таким критеріям:

Організація вже працює на місці та надає допомогу ВПО та/або місцевому населенню, яке постраждало від війни.

Організація має власні стабільні ресурси логістики та можливості вчасно допомогти.

Хороші та стабільні можливості доставки.

Підтверджений досвід надання допомоги, в тому числі гуманітарної.

Здатність коригувати допомогу у разі потреби та зміни географії через несподівані ситуації. Офіційна реєстрація в Україні.

Банківський рахунок на ім’я організації та відповідну фінансову та бухгалтерську систему для адміністрування фінансових операцій (бажано).

Організація має щонайменше п’ять співробітників для підтримки реалізації заходів, спрямованих на забезпечення продовольчої допомоги, розповсюдження гігієнічних наборів, організації шелтерів та задоволення інших нагальних потреб.

Детальну інформацію про конкурс пропозицій можна знайти за посиланням: https://bit.ly/3OSHB5w

Заявки надсилайте на ukr-csogrants@drc.ngo DRC прийматиме заявки на гранти англійською мовою. Рівень володіння англійською не враховуватиметься під час розгляду заявок.

DRC заохочує подавати заявки навіть з можливими граматичними помилками

Управління ООН з координації гуманітарних справ / OCHA UkraineБізнес Хаб Ніжин

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь