У Ніжині триває місячник по підготовці укриттів: куди телефонувати з приводу вивезення сміття та про що ще говорили на нараді комунальників

 

 

 

 

14 липня першим заступником міського голови Федором Вовченком було проведено комунальну нараду. Основним питанням яке розглядали і над яким працювали був місячник по підготовці укриттів. Обговорили поточний стан справ та поставили нові завдання та задачі. Керівники керуючих компаній та комунальних підприємств, які працюють в цьому напрямку озвучили те як проходять роботи на підпорядкованих їм ділянках.

Повідомляє Нежатин

Дуже радує те, що мешканці багатоповерхівок  Ніжина розуміють нагальність питання та ідуть назустріч. Зокрема, проводять прибирання підвальних приміщень. Комунальники наразі вивозять сміття.

Для тих, містян, які наразі займаються підготовкою своїх укриттів. Нижче подаємо телефони керуючих компаній, які займаються вивозом сміття, зібраного із підвалів будинків:

ТОВ “КПОФ “Комунальник” – 0672818768

КП КК “Північна” – 0977995655

КП КК “СЄЗ” – 0688981434

ПП “Хост-Н” – 0960458310

ТОВ “БУДСЕРВІС САН” – 0956501321

ОСББ звертаються в такому випадку до Управління ЖКГта Б.

Для тих, ніжинців, що на сьогоднів проживають у будинках мешканці яких, ще не визначились із керуючою компанією, та не створили ОСББ, але готові прибрати та підготувати підвальні приміщення. Проблему із вивозом сміття пропонується вирішувати через чергового виконкому. Телефонуйте за номерами:  15-80 та 7- 19-51 (останній працює з 8 до 17 год). Такі звернення фіксуватимуть та скеровуватимуть до виконання.

Місячник по підготовці укриттів це не забаганка міської влади. Це нагальна проблема яку треба вирішувати всією громадою. Що дня ми упевнюємось у тому, що війна продовжується і вона не так далеко. А загроза ракетних та авіа ударів більш ніж реальна.

Також обговорювали підготовку до опалювального сезону та ситацію із компанією Укртелеком.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь