“Самогубство – не вирішення проблеми, а найбільший гріх перед Богом!” Чернігівщиною пройшла хвиля суїциду

 

 

 

 

За минулі кілька днів на Чернігівщині зафіксовано дуже багато випадків самогубств. Ситуація з війною, ймовірно, суттєво ускладнює психологічний стан людей.

Від нашого сайту Нежатин додамо, що самогубство не вирішення проблеми, а найбільший гріх перед Богом!

За селом Обмачів колишнього Бахмацького району біля річки Сейм на дереві вивалено тіло місцевого 25-річного жителя, який покінчив з життям через повішання. Чоловік останнім часом висловлював наміри про суїцид.

В Козельці в літній кухні повісився місцевий житель 1962 року народження. За життя чоловік періодично зловживав алкоголем, раніше були спроби суїциду.

В селі Єнькова Рудня Корюківського району в господарській будівлі за місцем мешкання покінчив з життям через повішення чоловік 1979 року народження. При огляді тіла слідів насильницької смерті не виявлено.

В селі Полісся вищезазначеного району також трапилася біда. В господарчій будівлі за місцем мешкання матері повісилася жінка 1986 року народження. Останнім часом мала депресивний настрій, погано харчувалась, спиртними напоями не зловживала.

54-річний житель села Піски скоїв суїцид за місцем свого мешкання шляхом повішення. Зовнішнім оглядом тіла слідів насильницької смерті не виявлено.

cheline.com.ua

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь