Вічна пам’ять! Підполковник Володимир Марченко з Ніжинщини тепер оберігає нас з небес…

 

 

 

 

23.07.2022 Ніжинщина попрощалася ще з одним героєм – підполковником Марченком Володимиром Михайловичем, який загинув в результаті ракетного обстрілу в м. Кропивницький.

Народився хлопець 23.02.1988 р в с. Мильники (колишня назва с. Григорівка). Зростав товариським та життєрадісним, майже не хворів. Мріяв стати військовим. В дитинстві часто дивився в небо та казав, що хоче літати.

Був пізньою дитиною в батьків, є ще двоє старших братів.Після закінчення 9-го класу місцевої школи поїхав навчатися до військового ліцею м. Чернігів. По закінченню вступив до Харківського НУПС та закінчив його з відзнакою. Згодом був направлений на службу в пгт Озерне Житомирської обл.З 2017 по 2019рр – працював викладачем в ХНУПСі на кафедрі аеродромно-технічного забезпечення.З 2019 р був командиром ВЧ (аеродром Канатове).

Одружився Володимир в 25 років. Дружина, Тетяна Федорівна, також військовослужбовець. Виховують п’ятирічного сина Дениса, який зі слів мами, є копією тата. Мав Володя багато друзів, в рідному селі всі його поважали. Часто зверталися за допомогою і нікому він не відмовляв. На службі був відповідальним, і взагалі, багато часу їй приділяв. Завжди все встигав. Казав, що його професія – це його життя. Вів здоровий спосіб життя, любив плавати і по можливості завжди відвідував басейн. З дружиною були постійно на зв’язку, крім дня, коли завдавали ударів по аеродрому.

Після перемоги мріяв поїхати на море з родиною, а також придбати власне житло поблизу рідного села… Але не встиг…

Поховають Володимира в с. Мильники біля могили батьків.

Висловлюємо щирі співчуття родині та всім близьким… Вічна пам’ять герою…

За інформацією Ніжинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь