На Чернігівщині 17-річний мотоцикліст скоїв зіткнення з велосипедом, яким керував 3-річний хлопчик

 

 

 

 

Вчора близько 19:20 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в одному з сіл Чернігівського району. Внаслідок ДТП 3-річний хлопчик був травмований, його доправили до лікарні.

За викликом на місце події негайно прибула слідчо-оперативна група Чернігівського районного управління поліції.Поліцейські встановили, що 17-річний мотоцикліст скоїв зіткнення з велосипедом, яким керував 3-річний хлопчик.

Дитина їхала слідом за матір’ю, яка теж рухалась на велосипеді.Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди малюк зазнав травм. Його було доставлено до лікарні.

Поліцейські з’ясовують обставини автопригоди в рамках провадження за частиною 1 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому тілесне ушкодження середньої тяжкості).

Поліція наполягає на виконанні батьками таких правил безпеки:- категорично забороняти рухатися по дорозі на велосипедах дітям, які не досягли 14-річного віку, та стежити за дотриманням ними цієї заборони;- не залишати дитину без догляду на вулиці, в автомобілі чи на дитячих майданчиках;- не відпускати дітей на самостійні прогулянки, а під час спільного відвідування парків чи розважальних закладів домовлятися про місце зустрічі в разі випадкового загублення;- не залишати малюка без нагляду вдома під час ігор та купання;- не вживати алкогольні напої під час догляду за дитиною.

Виконання батьками цих нескладних правил безпеки значно зменшує ризик травмування їхніх дітей.

Поліція Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь