ТОВ «НіжинТеплоМережі» готове до опалювального періоду на 67%

 

 

 

 

Тариф на тепло не збільшиться

Газу має вистачити.

Але наше завдання зменшити споживання газу на 10%

НіжинТеплоМережі готові до опалювального сезону на 63 %

Опалення планують ввімкнути вчасно

Це основні тези, які мають знати ніжинці про опалювальний сезон 2022-2023 року.

Готовність до нього обговорили на нараді у Міністра розвитку громад та територій України Олексія Чернишова.

На нараді був присутній міський голова Ніжина Олександр Кодола та міські голови Харківської, Сумської та Чернігівської областей, які на собі відчули і досі відчувають війну.

Ключовим питанням наради був аналіз підготовки міст та регіонів до опалювального сезону 2022/23 рр. Уряд виділив кошти для вчасного першочергового відновлення критичної інфраструктури. Робиться все, щоб Україні вистачило енергоносіїв для проходження осінньо-зимового періоду

Олександр Кодола доповів про готовність підприємств теплокомуненерго до опалювального періоду: «Технічна готовність ТОВ «НіжинТеплоМережі» до опалювального періоду складає 67%.

До початку опалювального періоду 2022-2023 буде створено резерв труб різного діаметру загальною довжиною 100 м для проведення аварійних ремонтів. Всього на підготовку до опалювального періоду вже витрачено 3,5 млн грн. Внаслідок ракетного удару на підприємстві було пошкоджено будівлю однієї з котелень. Щоб не допустити втрат теплової енергії, першочерговим є завдання відновлення теплової ізоляції. Продовжуються роботи з ліквідації пошкоджень на аварійних ділянках трубопроводів».

Усією командою працюємо над вирішенням проблемних питань та подолаємо усі виклики.

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь