Наступне авто від Ніжина ніжинцям скоро буде на передовій. Рішення прийнято!

 

 

 

 

5 липня відбулось позачергове пленарне засідання сесії Ніжинської міської ради.

На порядок денний було винесено єдине, але досить важливе питання про передачу майна військовим ЗСУ.

На самому початку засідання міський голова Олександр Кодола зазначив: “Рішення, яке ми сьогодні приймаємо досить важливе. Усі ми сьогодні тим чи іншим чином допомагаємо нашій армії та працюємо на неї. Це особливості життя в умовах воєннго стану. Страшна війна сьогодні охопила велику територію нашої країни. Але усі ми боремось та трудимось наближаючи нашу Перемогу! ЗСУ ризикуючи своїми життями захищають нас! Тому ми повинні бути надійним тилом і злагоджено працювати. Особливо це стосується питань допомоги нашій армії“.

Усім ніжинцям відомо, що наше місто надає різноманітну допомогу Українській армії, від продуктів харчування, одягу та маскувальних сіток, до спеціальної техніки та обладнання. Та, мабуть, найвідомішою є допомога транспортом: автівки, для ніжинських військових від Ніжина.

Винесене питання стосувалося саме такого авто. Рішення про передачу прийняли досить швидко, але не без обговорень. Не обійшлось без дискусій та недовольства! І дуже прикро, що деякі ніжинські обранці, навіть під час розгляду таких важливих для сьогодення питань, в пріоритет ставлять власні амбіції або образи та використовують сесійну залу як арену для турніру!

Живий приклад: придбане авто, як виявилось, визвало ряд питань у депутата Віталія Кубрака. Головне, на що найбільше налягав вищезгаданий обранець, це була не досить вичерпна відповідь на його депутатське звернення, яке стосувалось критерій придбаного радою авто. Депутату пояснили чому саме в такому форматі дали відповідь. Додамо, що з авто і його технічним станом мали можливість ознайомитись усі депутати. Авто ні від кого не приховували. Також зазначимо, що прямо в сесійній залі усі “претензії” невдоволеного було спростовано, а йому особисто було надано досить інформативні та вичерпні відповіді. Так, депутат Олександр Шалай пояснив, що по технічним критеріям авто для свого віку у майже в ідеальному стані, а депутат Валерій Салогуб дав роз’яснення чому саме в такій формі була надана відповідь на депутатське звернення.

Подати у письмовому вигляді повну характеристику авто, яке придбано і буде передано ЗСУ в умовах воєнного стану не можна. Адже невідомо як далі скористуються цією інформацією. Саме тому відповідь на депутатське звернення була такою,”- пояснив присутнім Валерій Володимирович.

Також Валерій Салогуб додав: “Постійні напади, дедовольство, різного робу фейки, з якими прямо пов’язують депутата Віталія Кубрака в такий складний час є неприйнятними для нашої ради та громади. В умовах воєнного стану, ставити як приорітет свої амбіції і інтереси просто цинічно. Причому все це ми спостерігаємо постійно. Тому, пропоную розглянути дії та вчинки нашого колеги на засіданні депутатської комісії з етики та законності“.

Підсумовуючи, додамо, авто скоро слугуватиме нашим воїнам на передовій. Сподіваємось на краще і віримо в наші сили. Також, дуже радує згуртованість ніжинських депутатів, які розуміють, що таке війна і як важливо працювати на Перемогу. Своєю позицією наші обранці довели, що сесійна зала не ігровий майданчик чи ринг, а місце, де вирішуються нагальні проблеми та важливі питання Ніжинської громади.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь