Ніжин проводжає в останню путь Героя В’ячеслава Пінчука

 

 

 

 

Сьогодні Ніжин проведе в останню путь Героя В’ячеслава Пінчука. Прощання відбудеться у церкві Всіх Святих о 10.00

Вічна Пам’ять Герою, співчуваємо і сумуємо разом з родиною.

08.08.2022 Ніжин втратив ще одного героя – солдата Пінчука Вячеслава Олександровича, який загинув поблизу с. Званівка Донецької обл.

Народився Слава 28.12.1985 р в Ніжині. Навчався в Ніжинській ЗОШ №12 . Після 9-го класу продовжив навчання в місцевому училищі №35. По закінченню пішов працювати водієм до Ніжинського хлібзаводу. Пізніше став працювати механіком.

В 2014 р – був учасником АТО. Після цього знову працював водієм. З початком війни пішов добровольцем захищати рідне місто. В травні – направлений до навчального центру в Полтаві, звідти – в Донецьку область.

Зі слів дружини, Інни Олександрівни, Слава був добрим, веселим, сміливим та справедливим чоловіком. Нікому не відмовляв в допомозі. Як хорошого механіка, його знало все місто. Після перемоги мріяв повертати країну до життя. Також хотіли з дружиною повінчатися. Під час військових дій на зв’язок виходив кожного дня. Остання розмова була 07.08.2022.

Залишились в нашого героя дружина та троє неповнолітніх дітей – 15-річний син Іван, 6-річна донька Вероніка та 10-місячна донечка Дарина, а також батьки.

Поховають Вячеслава на Мигалівському кладовищі.Висловлюємо щирі співчуття родині та всім близьким… Вічна пам’ять герою…

Герої не вмирають! А ми оплакуючи їх віримо у неминучість Перемоги! Слава Україні!

За Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь