Ніжинський хор виборов гран-прі на творчому фестивалі. Відео

 

 

 

 

Молодіжний хор “Світич” Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя, на чолі з диригентом конкурсної програми професором Людмилою Шумською, виборов “ГРАН – ПРІ” фестивалю-конкурсу творчих досягнень «KYIV GRAND FEST» в номінації “Вокальний жанр (Академічний хор)”.

Захід проводився з нагоди Дня Незалежності України з метою підтримки талановитих виконавців, підвищення художньої майстерності виконавців, залучення до мистецтва обдарованих дітей та молоді, сприяння їх подальшому професійному самовизначенню, а також відродження, збереження й розвитку національної культури.

Учасниками конкурсу стали численні дитячі, юнацькі, молодіжні колективи, студії та окремі виконавці в різних вікових категоріях та номінаціях.

Молодіжний хор “Світич” представив твір Т. Петриненка “Боже, Україну збережи!” з солістом – Ярославом Йоткою.

Вихованці професора Людмили Шумської також здобули “ГРАН – ПРІ” конкурсу «KYIV GRAND FEST» в номінації “Диригування”.


Керівники хору – професори Людмила Шумська та Людмила Костенко й концертмейстери кафедри вокально-хорової майстерності – Галина Брюзгіна і Алла Кульбака отримали подяки за активну творчу діяльність, вагомий внесок у розвиток мистецтва та естетичного виховання української молоді.

НДУ ім. М. Гоголя

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь