На благодійному концерті на Ніжинщині зібрали для ЗСУ майже 20 тисяч грн. Фото

 

 

 

 

Клубок війни, як темна ніч

Котився над Бобровицьким краєм.

Ввібрали біль усіх століть Літа,

що й досі серце крають…

Саме з цих віршованих рядків 16 вересня, на Ніжинщині, а саме, в місті Бобровиця, було розпочато, Благодійний фестиваль української патріотичної пісні, присвячений 79-ій річниці визволення Бобровицького краю від фашистських загарбників.

Хвилиною мовчання та покладанням квітів вшанували тих, хто ціною власного життя самовіддано боровся за свободу звільняючи Бобровиччину та всю Українську землю. І скільки б не минуло часу, ми завжди пам’ятатимемо, якою жахливою є війна і якою ціною дається перемога життя над смертю.

На жаль, наша країна знову проходить крізь цей пекучий біль і гіркий смуток війни. Знову гинуть сини і доньки нашої неньки України. Але ми впевнені, що дуже скоро настане день і ми будемо святкувати нашу Перемогу, яка буде оспівана у піснях, адже українська пісня – це одна зі святинь нашого народу, його найцінніший духовний скарб, краса і гордість.

У п’ятницю, на центральній сцені Бобровиці відбувся Благодійний фестиваль української патріотичної пісні, присвячений визволенню Бобровиччини від фашистських загарбників, де були представлені найкращі танцювальні, вокальні колективи та майстри художнього слова закладів культури громади, у виконанні яких прозвучали пісні, вірші та сюжетні танці, які брали за живе і ранили до сліз.

Гостями Благодійного фестивалю були Народний аматорський ансамбль української пісні «Молодички» Мринського сільського будинку культури, керівник Надія Мариненко.

У рамках проведення Благодійного фестивалю працівниками комунального закладу «Публічна бібліотека» було організовано благодійний ярмарок.

У ході заходу булу зібрано 19724 гривні. Усі кошти будуть направлені на потреби Збройних Сил України.

Дякуємо усім, хто долучився! Перемога обов’язково буде за нами, адже ми – українці, незламні, сильні, незалежні. У наших жилах тече козацька кров, у серцях нездоланна жага до свободи, а у піснях сила слова українського народу.

Слава Україні!

Героям Слава!

За матеріалами Бобровицька територіальна громада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь