“Наближаємо перемогу””: у Ніжині пройшов благодійний концерт на допомогу ЗСУ

 

 

 

 

27 січня 2023 року в міському будинку культури відбувся благодійний концерт вихованок КДЮСШ та Школи гармонійного розвитку «Позитивчик» «Наближаємо перемогу», під час якого збирали кошти на потреби Збройних Сил України.

Про це повідомляє Ніжинська КДЮСШ.

Упродовж концерту вдалося зібрати 32465,00 тисяч гривень, що вкотре доводить небайдужість нашої великої родини батіків та дітей, звичайних пересічних громадян до потреб української армії у період війни та їх готовність допомагати матеріально.

Всі кошти передані Якубів Дарії та будуть використані на потреби наших мужніх захисників.

Разом до перемоги. Дякуємо всім, хто долучився до заходу, в чиїх серцях кипить любов до України! Ви тихо робите добру справу, яка надто дорого вартує! А ваші великі серця захоплюють, надихають, спонукають та переконують, що разом ми – незламні, незборима сила! Лише разом і лише до нашої Перемоги! Не втомлюємось дякувати нашим мужнім, сміливим, завзятим, вірним українському народу захисникам та захісницям, за те, що ми можемо продовжувати жити завдяки тому, що наші воїни захищають нас на передовій.Низько вклоняємося перед бійцями, які поклали своє життя за Україну!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь