Поетична зустріч в літературному кафе на Ніжинщині

 

 

 

 

З нагоди Всесвітнього дня поезії до  свого літературного кафе “Мавка”, яке нещодавно відкрилося при Мринській  публічній бібліотеці, його гостинні господині Юлія Байда та Леся Павленко запросили місцеву поетесу Олену Мариненко.

Олена Олександрівна з шкільних років має щедрий хист до віршування, любові до красивого літературного слова, а ще завдяки неабиякому сценічному таланту, із задоволенням виступає  у складі аматорського народного ансамблю української пісні “Молодички”, а також бере участь у  постановках драматичного колективу сільського будинку культури, який, власне, вона й очолює. Утім, цього разу розмова за імпровізованим столиком в цьому кафе точилася саме навколо поезії.

Поезія!

Скільки слів сказаних із душею, скільки зворушливих почуттів вкладених у фрази, скільки хвилюючих сердець прискорено стукали під чарівність рими!Талант! Він стосується всіх куточків нашої душі, навіть найпотаємніших, він ллється творчістю по венах поетів і дарує нам радість кожного дня!

Олена Олександрівна  згадувала про тих, хто зумів розгледіти її поетичний дар, підтримавши дівчинку в її перших несміливих віршованих спробах, хто надихав та допомагав розвивати його далі. І, звісно ж – знайомила зі своїми новими творами.

Як і завжди, зустріч  пройшла в теплій, дружній атмосфері домашнього затишку, як і годиться у тісному дружньому колі однодумців, людей креативних, талановитих, щирих серцем та щедрих душею.

Фото з мережі

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь