Малює з двох років: роботи юного художника з Ніжинщини вражають! Фото

 

 

 

 

Бахмацька міська бібліотека-філія для дітей запустила проєкт «Творчі і талановиті діти», метою якого є виявлення і підтримка обдарованих дітей, знайомити з цілеспрямованими, працелюбними, патріотичними, а іноді навіть героїчними дітьми та їхніми вчинками.

Дітям надається можливість представити свої роботи, творчі здобутки, досягнення та успіхи в різних напрямках розвитку, презентувати себе як цікаву особистість.

Учасником цього проєкту став учень Бахмацького ліцею №1 10-А класу Дмитро Салабуто.

В бібліотеці організована виставка робіт юного художника «Душі моєї кольори».

Мама Олена завжди підтримує свого художника і розповіла, що Діма малює з двох років. На початку творчого шляху познайомилися з викладачкою художньої студії Степаненко Катериною Василівною, яка виявила хист Дмитра та дала йому старт. Картини всі різні, цікаві, було створено понад 50 робіт.

Енергією любові до навколишнього, до природи, родини, до світу наповнені роботи нашого юного митця та виконані у техніці масляного живопису, постімпресіонізму. Вони вражають своєю щирістю, майстерністю, загадковістю, проникливістю, оригінальністю. Вони надихають.

Роботи Дмитра вразили присутніх з першого погляду, адже ніхто не очікував від митця такого віку настільки глибокого, чуттєвого бачення та сприйняття кольорів. На Україну напала росія. Наші воїни на фронті нас захищають й всі українці повинні щось робити. МГО «MetaМорфози» виставили на ярмарку картину «Врятуй нашу планету» Дмитра Салабуто, яка поїхала до Німеччини, а виручені кошти пішли на ЗСУ.

В майбутньому юний художник хоче стати архітектором. Попереду багато нелегких творчих пошуків, але 16-річний юнак вірить, що йому поталанить зробити світ кращим.

Запрошуємо вас до бібліотеки відвідати дану виставку живопису і стати ще ближчими до своїх мрій та їх втілення у життя.

Бахмацька Для Дітей Бібліотека

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь