У Ніжині створюють вишуканий шоколад із маскарпоне

 

 

 

 

До авторського шоколаду із перцем чилі у Ніжині ще пропонують шоколад із маскарпоне.

Є солодощі і з іншими сирами: пармезаном, гранд нуар, із п’яною вишнею, ферментованою сливою та іншими органічними начинками – не один десяток різноманітних видів шоколаду без цукру та термічної обробки. Все це можна скуштувати або замовити у еколавці в Ніжині.

Також є мармелад глінтвейн, фруктові та ягідні муси, біскотті, різноманітні марципани, фріпси, є ще й інші види авторських цукерок і не тільки. Окремо є чаї чоловічі та жіночі. У більшості їх авторської продукції використовується місцева органічна сировина.

Також у Ніжині можна скуштувати та замовити вже добре відомий шоколад на меду з гострим перцем чилі, солоною карамеллю, із запашними сушеними ягідками суниці або полуниці, горішками та ін.

За матеріалами Чернігівщина туристична запрошує

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь