Подякували воїнам за мужність та відвагу

 

 

 

 

Вже зовсім скоро новий 2024 рік, проте кожен із нас так і залишився подумки у 2022… З перших днів війни на захист України стали тисячі хлопців та дівчат. Ці люди самовіддано відстоюють суверенітет України і досі. Серед таких відважних є і наші земляки-захисники – мешканці Лосинівської територіальної громади.

🤝 Напередодні свята Нового року ми не могли не подякувати воїнам за їх мужність та відвагу. Саме тому, як і анонсувалось раніше, представники Лосинівської громади на чолі із селищним головою Анатолій Стрілець вирушили до земляків, котрі стоять на варті мирного українського неба. Дорога неблизька, проте отримані позитивні емоції від зустрічі того вартували.

💙💛 Наші хлопці-воїни Збройних Сил України щиро вдячні за візит до них: за привітання до різдвяних та новорічних свят, домашні смаколики, речі першої необхідності.

🤝 Особливо висловлюють щиру вдячність відділу освіти, відділу ЖКГ, керівникам відділів громади та селищному голові за організацію поїздки та відділу культури за виготовлені окопні свічки, маскувальні сітки тощо.

💙💛 Велика подяка сім’ям, котрі передали все найтепліше та найцінніше із домашнього вогнища.

🤝 Щира подяка керівництву сусідньої Талалаївська сільська територіальна громада за сухі супові та борщові набори, солодощі, овочі, фрукти.

🤝 Велика вдячність нашим підприємцям Валерію Калініченку та Олені Білан за продуктові набори, випічку тощо.

🤝 Дякуємо Володимиру Опанасенку, місцевому кулібіну, за виготовлені буржуйки.

🤝 Від імені Лосинівської громади висловлюємо щиру вдячність компанії ІМК допомагає за подарований автомобіль (🔗 посилання на допис: http://surl.li/osich ), на якому тепер ми маємо змогу долати всі перепони та відстані для доставки до наших воїнів ЗСУ речей першої необхідності.

💙💛 Хочемо звернутися до всіх мешканців нашої громади. Протягом цих двох років ми разом з вами активно допомагали військовим. Дякуємо кожному, хто долучався і долучається дотепер заради якнайскорішої перемоги. Працюємо заради нашого майбутнього та мирного неба над головою!

Далі буде!

🇺🇦 Слава Україні!

Лосинівська територіальна громада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь