«Родинне Древо» запрошує гостей

«Родинне древо» – ресторан, в якому відразу відчуваєш позитивні емоції: тут усе щиро, відверто та з посмішкою. Дружній колектив, спокійна атмосфера та домашній затишок з порогу огортають своєю турботою. Порадували нас і ціни, вони дешевші ніж в інших закладах міста.
Ресторан «Родинне дерево» знаходиться за адресою:
м. Ніжин, вул. Прилуцька, 142
тел.0938888558


Ми поспілкувались з пані Юлією, яка займається організацією ресторану:

– Розкажіть, як давно ви відкрилися, яка концепція вашого закладу?

– «Родинне древо» – ресторан, що обслуговує як гостей готелю Reikartz, так і з радістю приймає всіх, хто завітає до нас. Повноцінно працювати ми почали місяць тому. Зараз заклад працює в тестовому режимі, але від відкриття вже прийняли багато гостей. До нас приходять люди, щоб у затишній атмосфері насолодитись витонченими стравами та поспілкуватись з рідними, також ми вже приймаємо замовлення на корпоративи, дні народження, проводяться також конференції. Останнє – дуже зручно, адже ресторан входить до готельно-ресторанного комплексу, і автоматично вирішуються три проблеми: розміщення учасників конференції, їх харчування, а також місце проведення самого заходу.


Ресторан складається із двох зон: зона тераси і основна зала розрахована на 70 чоловік.


Кухня європейська. Основний напрямок ми хочемо зробити рибний: близько 15-20 страв з різноманітних видів риби на усі смаки. Страви, звичайно, усі відмінної якості, виготовлені із свіжих продуктів кваліфікованими кухарями.


Концепція «Родинного древа» в тому, щоб і ті, хто подорожує, перебуваючи далеко від дому, і жителі Ніжина, хто завітає до нас, могли приємно провести час, поспілкуватись з близькими, або відсвяткувати якусь подію, почувалися затишно, як вдома. І в той же час насолоджувались першокласним сервісом, отримували гастрономічне задоволення від феєрії смаків.

– Дякуємо вам за розповідь. Від себе хочемо побажати усіх гараздів, добробуту та процвітання.

Ресторан «Родинне дерево» знаходиться за адресою:
м. Ніжин, вул. Прилуцька, 142
тел.0938888558

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь