Захисникові було лише 27… Болюча звістка прийшла в Нову Басань

Знову страшна звістка.

9 серпня 2024 року в районі населеного пункту Шептухівка, Кореневського району, Курської області загинув наш земляк, уродженець с. Соколівка– Іванко Генадій Володимирович, 10 травня 1997 року народження.

☑️Солдат ІВАНКО Генадій Володимирович,стрілець – номер обслуги 4 десантно-штурмового відділення 3 десантно-штурмового взводу 10 десантно-штурмової роти 3 десантно-штурмового батальйону військової частини А2582, призваний 30.04.2024 року 1 відділом Ніжинського РТЦК ат СП у Чернігівської області.

У загиблого залишився батько, брат, сестра.

☑️ Генадій з честю і гідністю боровся до кінця, але, нажаль, його молоде життя обірвалося під час виконання бойового завдання пов’язаного із захистом Батьківщини. Йому було лише 27… Тільки б жити, будувати плани на майбутнє та клята війна все зруйнувала, обірвала його життя.

Світлий, добрий спомин про загиблого назавжди залишиться в спогадах родичів і земляків, в серцях усіх, хто знав, любив і поважав.

☑️ Новобасанська сільська рада розділяє разом з рідними і близькими цей біль, схиляємо голови і підтримуємо рідних у час скорботи.

Вічний спокій його душі.

Світла пам’ять Герою!🇺🇦

Новобасанська об’єднана територіальна громада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь