На засіданні комісії з законності заступник голови погрожував місцевим депутатам. Відео

 

 

 

 

Така собі пікантна ситуація виникла між депутатами та представниками міської влади Ніжина на одній із засідань депутатських комісій, а саме – з законності.

Чи це не та комісія, де апріорі мають приймати справедливі рішення і боротися з проявами несправедливості?.. Але ж як боротися, якщо корінь зла – саме у “правлячій верхівці” нашого міста?..

На засіданні комісії депутат Сергій Охонько вкотре наголосив на тому, що у місті треба наводити лад, адже законність у Ніжині “шкутильгає”: це і безлад та борги на комунальних підприємствах, і шалені оборотки з коштами, тендери по викачці бюджетних коштів з Ніжина до Камʼянського, кричущі ситуації в міській лікарні, кримінальні справи, судові процеси де головними фігурантами є представники влади Ніжина – чи ще є в якомусь місті такий “мікс” проблем?.. Сюди ж – розбиті дороги та відсторонення від звернень ніжинців…

Прикро, що увесь цей хаос в наше місто принесли приїжджі керманичі, які не мають до Ніжина ніякого відношення, а лише наживаються за його рахунок.

Депутат Сергій Охонько звернувся до присутніх депутатів з проханням підтримати його про дотримання законності: “Адже нам, місцевим, жити і працювати в цьому місті, а приїжджі рано чи пізно з нього поїдуть”.

Натомість перший заступник міського голови Федір Вовченко цинічно зауважив: “Ще невідомо, хто поїде”.

Така відповідь профільного заступника міського голови, який несе відповідальність за всі дії міської ради, аж ніяк не говорить про його компетентність і не викликає довіри… Адже такі слова можна розцінювати як погрозу місцевим депутатам і перешкоджання їхній діяльності.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Передрук статті без зазначення імені автора і прямого (активного) посилання на джерело є порушенням авторського права та тягне за собою відповідальність згідно законодавства.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь