На Ніжинщині вилучили уламки ворожої ракети

 

 

 

 

До поліції надійшло повідомлення про те, що в полі поблизу одного з сіл Ніжинського району виявлено уламки ракети та велику вирву від вибуху. На місце події прибули рятувальники, вибухотехніки обласної поліції та слідчо-оперативна група поліції.

Під час обстеження території поліцейські вибухотехніки вилучили уламки ракети «Іскандер», яку росіяни застосовували під час завдання ударів по Україні. Внаслідок потужного вибуху ракети в полі утворилася вирва завглибшки 5 метрів, а уламки розлетілися навсібіч. Частину вилучених уламків направили на проведення експертиз.

Поліція нагадує громадянам про необхідність бути надзвичайно обережними при виявленні будь-яких боєприпасів. В жодному разі не проводьте будь-які маніпуляції з ними, оскільки вони можуть бути вибухонебезпечними та токсичними.

У випадку виявлення снарядів, мін, гранат, ракет чи їх елементів, а також будь-яких інших вибухонебезпечних предметів, прохання повідомляти поліцію за телефоном 102, військових, ДСНС або органи місцевої влади.

Не нехтуйте власною безпекою!

Поліція Чернігівської області

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь