На Ніжинщині чоловік збував психотропні речовини власного виготовлення

13 вересня слідчі відділення поліції №3 (м. Борзна) Ніжинського райуправління поліції завершили досудове розслідування фактів протизаконної діяльності мешканця Борзни, який систематично займався виготовленням амфетаміну з подальшим його збутом. Матеріали провадження скеровано до суду.

Злочинну діяльність чоловіка задокументували оперативники відділення поліції №3 (м.Борзна) спільно з ніжинськими колегами. Досудове розслідування перебувало під процесуальним керівництвом Ніжинської окружної прокуратури.

Слідчі встановили, що 31-річний борзнянець періодично збував охочим землякам психотропні речовини власного виготовлення. Продаж відбувався методом «з рук в руки», під час особистої зустрічі з клієнтом.

19 червня правоохоронці за силової підтримки спецпідрозділу «КОРД» затримали зловмисника.

Під час санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські вилучили підготовлені до збуту порції амфетаміну, посуд та обладнання для виготовлення і фасування наркотиків.

Зловмиснику інкримінують вчинення правопорушень, передбачених:

– частиною 1 статті 307 Кримінального кодексу України (незаконне придбання, зберігання з метою збуту психотропних речовин та збут психотропних речовин);

– частиною 2 статті 307 Кримінального кодексу України (ті самі дії, вчинені повторно).

– частиною 1 статті 317 Кримінального кодексу України (організація та утримання місця для незаконного виготовлення психотропної речовини).

Наразі матеріали завершеного кримінального провадження з обвинувальним актом слідчі поліції передали прокуророві Ніжинської окружної прокуратури для скерування до суду.

Поліція Ніжинського району

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до нашого Ютуб-каналу та слідкуйте за останніми новинами Ніжинщини

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь