Рибалка з Ніжинщини сплатить 116331 грн за незаконно виловлену рибу

25 вересня Чернігівським рибоохоронним патрулем під час проведення спільного рибоохоронного рейду разом з працівниками Сектору водної поліції ГУНП у Чернігівській області на водоймах Корюківського району викрито грубе порушення Правил рибальства.

⛳️ На озері поблизу с. Овчарівка Менської громади виявлено мешканця м. Борзна, що на Ніжинщині. який виловлював рибу за допомогою 💢12 од. заборонених знарядь лову – сіток поріжних. В протизаконний спосіб порушник добув 🐟 67 екз. риби, загальною вагою 13 кг: карась сріблястий – 61 екз. та по 3 екз. щуки звичайної та окуня звичайного. Збитки, завдані рибному господарству України, склали 💵 116331 грн.

🚓 На місце інциденту була викликана слідчо-оперативна група Корюківського РВП ГУНП в Чернігівській області. Нацполіцією відомості про вчинене правопорушення внесено до єдиного реєстру досудових розслідувань.

✍️ На порушника складено адміністративний протокол за ч. 4 ст. 85 КУпАП. Матеріали справи будуть направлені до Менського районного суду для винесення рішення про притягнення винної особи до відповідальності. У правопорушника вилучено заборонені знаряддя лову та незаконно добуті водні біоресурси.

📣 Якщо ви стали свідком порушення Правил рибальства, незаконного придбання чи збуту водних біоресурсів або зберігання чи реалізації заборонених знарядь лову, прохання оперативно повідомляти на «гарячу лінію» Чернігівського рибоохоронного патруля ☎️ (099) 112-13-44 (цілодобово).

Чернігівський рибоохоронний патруль

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до нашого Ютуб-каналу та слідкуйте за останніми новинами Ніжинщини

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь