Непоправна втрата для Бахмацької громади

 

 

 

 

З глибоким сумом повідомляємо про непоправну втрату для нашої громади.

7 жовтня 2024 року на 85-му році життя пішов у вічність Микола Павлович Шимко – Заслужений лікар України, Почесний громадянин міста Бахмача, депутат Чернігівської обласної ради, Людина з великої літери. Його життєвий шлях, який він пройшов з добром у серці до людей, любов’ю до своєї справи, – зразок добропорядності та високопрофесійності.

Микола Павлович Шимко народився 11 липня 1940 року в селі Брівки, Андрушівського району, Житомирської області.

Закінчивши Київський медичний інститут ім. О.О.Богомольця та здобувши шляхетну професію, все життя присвятив охороні та збереженню здоров’я людей. Він був надзвичайно активним, справжнім патріотом. Людина, яка своєю наполегливістю, відданістю, щирістю та професіоналізмом зробила неоціненний внесок у розвиток і розбудову медичної галузі Бахмаччини. Усі, хто знав Миколу Павловича, поважали його за велику душевну щедрість, мудрість, принциповість, а головне – за фаховість.

Навіть у поважному віці і на заслуженому відпочинку Микола Павлович не припиняв ділитися досвідом та допомагати людям. Важко порахувати скільком пацієнтам він допоміг: до нього приїжджали з різних куточків Чернігівщини. Так бракуватиме його мудрих порад, енергії душі й виваженості думок.

За довголітню працю на ниві охорони здоров’я був нагороджений державними відзнаками різного рівня.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким, розділяємо біль непоправної втрати! Хай Господь дасть родині сили й витримки пережити цей тяжкий період.

Прощання з Миколою Павловичем Шимком відбудеться завтра, 08 жовтня 2024 року, в храмі Успіння Пресвятої Богородиці об 11 годині.

Наша редакція висловлює щирі співчуття рідним та близьким померлого.

Джерело: Бахмацька Міськрада

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь