Учні підтримують Захисників!

 

 

 

 

Ми живемо у нелегкі часи, коли триває боротьба за нашу свободу. Допомогти героям-бійцям, які захищають нашу Україну, борються за наше майбутнє – це обов’язок кожного з нас. Адже українські захисники – це наша гордість, взірець мужності, свідомості й самопожертви, непорушна сила між страхіттями війни й життям мирних людей! І лишень працюючи разом, на фронті чи у тилу, ми зможемо досягти Перемоги.

Саме так вважає й освітянська спільнота нашої громади, про що свідчить ряд проведених у закладах освіти благодійних ярмарків, які об’єднали школярів, батьків, вчителів, задля основної мети – допомогти Воїнам-землякам, які захищають нас на передовій.

Серед запропонованого асортименту були з любов’ю приготовлені випічка та солодощі, напої, різноманітні смаколики та власноруч виготовлені вироби, сувеніри, прикраси. Всі, хто взяв участь у ярмарках, відчували особливе піднесення, розуміючи, що вони, таким чином, надають посильну допомогу тим, хто їх захищає.

Чимало коштів зібрали учні Борзнянської школи ім. Х. Алчевської. І ось частину із них – 10448 гривень, було перераховано на потреби Захиснику, колишньому учню цього закладу Сергію Миколайовичу Артюшенку.

Щира вдячність батькам, вчителям, обслуговуючому персоналу за патріотичне виховання дітей, ініціативність та небайдужість! Діти, долучаючись до таких заходів, відчувають, що роблять щось потрібне і корисне, формують у собі активну громадянську позицію людей, небайдужих до потреб і проблем інших у такий надзвичайно важливий і тяжкий час.

Дякуємо кожному і кожній, хто прийшов і долучився до ярмарків, хто підтримав ініціативу та своїм внеском долучився до збору коштів для ЗСУ. Разом ми сила, тільки разом ми можемо протистояти ворогові та вистояти в цій війні!

Слава Україні!

Джерело: Борзнянська територіальна громада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Приєднуйтесь до нашого Ютуб-каналу та слідкуйте за останніми новинами Ніжинщини

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь