
До свята залишились лічені дні і ніжинці активно готуються до Великоднього столу. Традиційний похід на ринок не минув без емоцій — ціни “кусаються”, але українців це не зупиняє. Бо головне — не цифри на цінниках, а душевне тепло, віра, родинна атмосфера і дух свята, який живе в кожному з нас.









Ось як виглядає м’ясний кошик цього тижня:

Ошийок – 300 грн/кг
Стегно – 240 грн/кг
Лопатка – 230 грн/кг
Балик – 250 грн/кг
Підчеревина – 220-240 грн/кг
Ребра – 100 грн/кг
Ноги – 80-100 грн/кг
Голова – 60 грн/кг
Загалом ціни на м’ясо зросли на 50-60 грн. Але є і приємна новина — ціна на сало знизилася! Зараз його можна знайти за 40, 50, максимум 80 грн/кг. Тож хоч щось тішить не лише смакові рецептори, а й гаманець. Нехай ваше свято буде смачним, щедрим і наповненим добром!


