За три тижні ніжинцям потрібно встигнути заплатити за тепло

 

 

 

 

Останнім часом у стінах Ніжинської міськради приділяють велику увагу початку опалювального сезону. Відомо, що постачальник тепла в Ніжині «НіжинТеплоМережі» технічно готові почати сезон. Більше того, в Ніжина найкращі показники в області по встановлені лічильників із автоматичною передачею показників по котельням і об’єктам. Дану інформацію озвучив на оперативній нараді 24 вересня міський голова Анатолій Лінник.

Повідомляє сайт НЕЖАТИН

Проте, КРИТИЧНОЮ залишається ситуація з боргами мешканців міста, що унеможливлює отримання номінації на закупку газу для потреб Ніжина. Аби ситуація змінилась, підприємство «НіжинТеплоМережі» має сплатити НАК «НфтоГазуУкраїни» не менше 90% вартості за спожитий газ попереднього опалювального періоду.

«На сьогодні місто Ніжин має відсоток проплати – 88,8% – це досить високий показник. Але недостатній для того, щоб розпочати опалювальний сезон вчасно. Якщо говорити про ту суму боргу, яку залишилось сплатити нам на сьогоднішній день – це 6 350 000. Борг тепломереж перед НАК «НафтоГазУкраїни» – близько 60 млн. грн. 14 млн. грн. – повний борг населення і з них 7 млн грн. – за попередній опалювалювальний період. Мешканці міста мають усвідомити цю проблему і сплатити борги в найкоротший термін, аби опалювальний період в Ніжині почався вчасно», – зазначив Анатолій Лінник.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь