Святково і мегапозитивно: День захисту дітей у ніжинському дитсадку. Фото

 

 

 

 

День захисту дітей – то веселкове сонячне літо, наповнене радістю, цікавими іграми, зустрічами з казковими героями, справжніми друзями, це турбота про здоров’я і добробут малечі, якою опікується держава, це справжнє і так потрібне оздоровлення майбутнього української нації.
Цього дня на святково прибраних майданчиках кожної вікової групи зібралися дошкільнята ЗДО №13 «Берізка» , щоб ЛІТО зустріти та ДЕНЬ ЗАХИСТУ ДІТЕЙ урочисто відсвяткувати, бо кажуть в народі: «Як справу розпочнеш з гарними людьми – то і успіх не забариться!».
Діяльність кожної групи була схожа на різнокольорову веселку ! Цікаві ігри з веселими кульками , мильні бульки, кольорові крейдочки, естафетні змагання, конкурс малюнка на асфальті з улюбленими вихователями, веселі пісні, флешмоби – це все принесло неймовірну радість і незабутнє задоволення кожному мулюку. Особливо радісно діти зустрічали веселого Клоуна (Бабич А.В. практичного психолога), улюбленого героя української народної казки самого Івасика Телесика на справжнісінькому човні !
Линула дзвінкоголоса музика, спів улюблених пісень про родину, про садок, про Україну, майдан заповнювали цікаві ігри і забави, виступи юних шахістів, розваги з мильними бульками – все це надало святу особливого святкового настрою, ніжних барв довгоочікуваного літечка.
Тож побажаємо нашій малечі , педагогам і батьківській родині теплого , сонячного , мирного Літечка і міцного здоров’я .
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь