Осінні гарбузові свята завітали до ніжинського дитсадочка! Фото

 

 

 

 

Довгоочікувані улюблені свята і чарівна господиня Осінь (вихователь Вергун І.А.) у Осінньому Гарбузовому Королівстві сьогодні полонили серця нашої дорогої малечі. Радість, щедрість Осені – Господині дарували вихователі Костандова І.В., Мархель І.В., Дяченко А.В., Божок Т.Г., Гавриляко Ю.В. з музичним керівником Нагорною І.В. . На дітей очікували пригоди Господині Осені , ігри та забави, пісні і хороводи, щедрі соковиті гостинці – червонощокі яблучка від Їжачка (вихователь Карпенко Т.О.). А ще смачнюча гаряча гарбузова каша на всю велику Садкову Родину!
Веселі мелодії пісень , танці , під які кружляли малюки, декламування віршів, відгадували загадки, змагалися, полонили Господиню Осінь. Очі дітей сяяли непідкупною радістю і щастям від теплого Сонечка, від затишної святкової атмосфери від щедрості Золотої Осені.
Саме про такі свята у «Хаті радості» і мріяла колись Софія Русова. Нехай святковий настрій, подарований Господинею Осінню на довше збережеться чарівною казкою Осені у серцях наших діток.
Директор ЗДО №13 Наталя Примушко
Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь