Ніжинців просять сплатити борги за комунальні послуги

 

 

 

 

Питання заборгованості споживачів за спожиті теплову енергію та відповідні комунальні послуги є одним із проблемних, особливо в умовах підготовки підприємств теплопостачання до опалювального періоду 2022/2023 рр.

Наразі оплата споживачів є основним джерелом надходжень підприємств житлово–комунального господарства, що дозволяє здійснювати цим підприємствам виплату заробітної плати працівникам, сплачувати за спожиті енергоносії , закупляти паливно-мастильні матеріали та засоби для знезараження та очистки питної води. Погашення значного обсягу боргів населення за послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води до початку опалювального періоду 2022/2023 рр. є запорукою належного його проходження та виконання теплопостачальними підприємствами своїх зобов`язань, у тому числі в частині розрахунків за природній газ з постачальником.

За інформацією ТОВ «НіжинТеплоМережі» заборгованість населення за спожиті послуги з постачання теплової енергії та постачання гарячої води станом на 01.07.2022 року складає 33,1 млн.грн.

Оплатити за комунальні послуги можливо за допомогою онлайн сервісів (через особисті кабінети, мобільні застосунки, платіжні системи: «Ощад24», «Приват24», та інші). Користуючись онлайн-сервісами, ви зможете уникнути скупчення людей та черг задля вашої безпеки. Просимо з порозумінням віднестися до сплати за надані комунальні послуги своєчасно та в повному обсязі, дбаючи про існуючу інфраструктуру міста.

Відділ економіки та інвестиційної діяльності Ніжинської міської ради

Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь