Квадрокоптери – на сторожі мера?

Сьогодні міський голова Ніжина передав квадрокоптер Autel… у Ніжин. Не на нуль, де йдуть бої за кожен шмат нашої землі, не на передову, де він життєво необхідний захисникам, а, як сам і зазначив, у один із підрозділів оборони Ніжина.

Питання: навіщо передавати таке дороге обладнання організації, яка не виконує бойових завдань і не проявила себе практично ні в чому?.. Мабуть, у форматі ДФТГ мер бачить тільки свою приватну фірму по його охороні. Недарма ж – і це неодноразово спостерігали більшість містян, на початку повномасштабного вторгнення, коли бензину не вистачало нікому, в тому числі й місцевій теробороні, ДФТГ роз’їжджали по місту на трьох авто.

Спадає на думку, що мер Ніжина використовує ДФТГ у якихось приватних цілях, можливо, лише для власних потреб, щоб зробити з нього таку собі приватну детективну контору. Жартуємо, однак реально не до жартів, бо не розуміємо, як можна отак, граючись, робити виставу та піаритися, демонстративно передавати “своїм” обладнання, яке там, на передку, могло б комусь врятувати життя?!

Такі ситуації – вже не вперше. Тому і з’являється відчуття, що люди “забули”, що державне, бюджетне і міське – це не їхня власність і вони не мають права використовувати її в особистому збагаченні, чи вирішенні приватних питань.

Фото – Ніжинська міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Квадрокоптери – на сторожі мера?

  1. не прихильник мера, але на початку повномасштабного вторгнення ДФТГ в місті ще не було сформоване. Так що інформація не зовсім відповідає дійсності. Хоча, стосовно наявності палива,то й справді мали місце випадки,коли оточення Колоди заправлялося” на ВУКГ,а хлопці з місцевої ТерО добиралися додому пішки

Залишити відповідь