Педагог із Шатури – серед переможців міжнародного конкурсу

22 грудня на базі Чернігівського обласного інституту післядипломної педагогічної освіти імені К.Д. Ушинського були підбиті підсумки міжнародного конкурсу інноваційних освітніх проєктів, що тривав увесь календарний рік.

Конкурс започатковано ще 2005 року, відбувається він щороку і спрямований на освітянську спільноту Чернігівського регіону. Його незмінним меценатом є професор з канадської Манітоби Орест Цап.

Мета конкурсу – підтримати публічно працю тих педагогів, які, відмовляючись від консервативних форм і методів навчання та виховання, намагаються наблизити нашу освіту до норм, прийнятих у сучасному світі. Саме тому серед переможців конкурсу щороку знаходяться особистості з нестандартним мисленням, педагоги, які не бояться експериментувати у своїй роботі, втілювати актуальні педагогічні ідеї в професійному житті.

Серед переможців – Тетяна РУБАН, вчитель географії Шатурської гімназії, яка відзначена за краєзнавче дослідження з проблем Голокосту «УСТИНІЯ ПЕТРЕНКО – праведник народів світу».

Нагадаємо: Тетяна Іванівна – яскравий представник інтелектуального життя Лосинівської громади, автор історико-краєзнавчої книги – «Шатура: історія, населення, господарство». Це перше дослідження села, основане на документах із сімейного архіву М.Г. Дерезенка та В.А. Сірика.

Бажаємо педагогу-краєзнавцю подальшої плідної праці на краєзнавчо-дослідницькій ниві.

Вісник Лосинівської громади

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Одна думка по “Педагог із Шатури – серед переможців міжнародного конкурсу

Залишити відповідь