Студенти Ніжинського медколеджу зустрілися з військовою медикинею

 

 

 

 

Студентам Ніжинського фахового медичного коледжу 7 листопада була організована зустріч з випускницею коледжу Людмилою Чуєнко, яка наразі є військовою медикинею👩‍⚕️.

Зустріч розпочалась з постановки та обговорення питання розв’язання проблеми низької мотивації навчання та нечіткого усвідомлення мети отримання медичного фаху 🥼. Людмила розповіла, що і їй, на момент навчання дорослій жінці, матері 3-х дітей, та молодій бабусі 👩‍👧‍👦, просто і легко вчитися не було ніколи. Але розуміння мети та візуалізація кінцевого результату – надихало, і тоді з’являлися сили, енергія та ресурс.

Зі слів гості, набуті знання та розвинені практичні навички 💉 високо цінуються в лікарнях Києва, де вона працювала до війни🏨.

Зустріч з випускницею неабияк зацікавила та надихнула студентів, тому формат заходу набув невимушеної бесіди, але мотивуючого та національно-патріотичного спрямування💙💛. Наприкінці зустрічі Людмила заохотила студентів наступними словами: «Ви маєте робити те, що для України є необхідним – здобувати медичну освіту! Хочу сказати з власного досвіду, що освічених та кваліфікованих спеціалістів катастрофічно не вистачає як в медичних установах, так і у військових структурах. Миру всім і Слава Україні!». «Героям Слава!» – відповіли присутні і щиро подякували за зустріч.🇺🇦

Ніжинський Фаховий Медичний Коледж

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь