“Деснянські” гостинці для наших захисників

 

 

 

 

Відколи носівські волонтери з гуманітарною допомогою почали їздити до наших захисників на передову, мало коли в переліку земляцьких гостинців не було кондитерських виробів ТМ «Десняночка» – печива чи пряників нашої, місцевої кондитерської фабрики «Десна».

Повідомляє Нежатин.

Продукція цієї фабрики вже давно знайшла своїх шанувальників як на українському споживчому ринку, так і далеко за його межами. Звісно, з початком повномасштабної  війни, коли значні регіони України опинилися у частковій окупації, а деякі ще й сьогодні перебувають під тимчасовим контролем ворожих війська, обсяги виробництва та асортимент вироблюваної тут продукції значно скоротилися. Свого часу довелося відправити на вимушені «канікули» й частину працівників, оскільки потокові лінії здебільшого почали працювати «під замовлення» на гарантований ринок збуту.

Та головне, що підприємство не здається і продовжує радувати всіх поціновувачів та любителів солоденького своєю смачною продукцією – знайомим практично всім нам з дитинства вівсяним печивом та пряниками з джемовою начинкою. І хоч як важко б не було підприємству триматися, як то кажуть, на плаву, у волонтерському бусику завжди обов’язково знаходиться місце для солодкої передачі для наших земляків-захисників від колективу фабрики.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь