Міська влада запрошує носівчан та всіх жителів Носівської громади на весняну толоку

 

 

 

 

Із 3 по 15 квітня на території Носівської громади в рамках Всеукраїнської екологічної акції «За чисте довкілля» проходитимуть заходи по прибиранню та санітарному очищенню.

Про це повідомляє пресслужба Носівської міської ради, запрошуючи долучитися до цього традиційного заходу.

-Сьогодні кожен з нас прагне перемоги , однак навіть під час війни, маємо дотримуватись добрих українських традицій – великої  весняної  спільної толоки. Як добрі господарі давайте докладемо зусиль, аби наше місто, кожне село було  чистеньке, охайне і затишне! – йдеться у зверненні до  мешканців громади.

-Звертаємось до керівників усіх підприємств, установ, організацій ( усіх форм власності), до депутатів, до старост старостинських округів  територіальної громади, закладів освіти громади провести заходи з  благоусторою, санітарної  розчистки та озеленення власних, закріплених та прилеглих до підприємств, установ, організацій територій,   упорядкування місць поховання загиблих захисників, пам’ятних знаків та інших локацій, розташованих на території нашої громади!Закликаємо мешканців територіальної громади впорядковувати прилеглі до власних домогосподарств території, прибрати (не спалювати)  побутове сміття, залишки сухої рослинності, гілля, будівельні матеріали та інші відходи. 

Запрошуємо  молодь та  усіх небайдужих , хто тимчасово мешкає у нашій  громаді   долучитись до прибирання та поліпшення естетичного, санітарного та екологічного стану  населених пунктів  громади.

Поки наші незламні ЗСУ чистять українські землі від окупантської нечисті, ми запрошуємо всіх навести лад у нашому спільному домі!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь