Комарівська громада – серед переможців проєкту з порятунку самосійних лісів

Лісівники філії “Ніжинське лісове господарство” ДП “Ліси України” вручили дипломи Комарівській й Варвинській громадам, які стали переможцями у міжнародному проєкті з порятунку самосійних лісів FOREST RECOVERY.

У 2023 році зусиллями лісівників та представників громад 117,3 га самозаліснених земель та 6,97 га під заліснення було врятовано у Комарівській громаді; 69,5 га самозаліснених земель – у Варвинській громаді. Під час вручення голови громад розповіли, чому вирішили передати ці землі саме лісівникам ДП “Ліси України”.

«Я люблю, щоб скрізь був порядок, а також вважаю, що кожен має займатися своєю справою. Саме тому ми й вирішили передати ці ділянки лісівникам – тим, хто вирощує, оберігає та доглядає за лісами. Наша громада також підтримує програму Президента України «Зелена країна», бо всі розуміють, що там де ліс – там свіже повітря та чисте довкілля” – говорить голова Комарівської громади Віктор Бондаренко.

“Наша громада екосвідома. Ми хочемо, щоб і через багато років майбутні покоління могли насолоджуватися відпочинком у лісі, бачити красу природи й дихати свіжим повітрям. Тепер ці ліси у дбайливих руках лісівників, тож ми точно знаємо, що його збережуть для наших дітей” – поділилася голова Варвинської громади Валентина Саверська-Лихошва. 🤝

Лісівники ДП “Ліси України” вдячні громадам за їхнє сприяння у порятунку українських лісів. 💚Долучайтесь до проєкту FOREST RECOVERY!

Разом ми збережемо ліс для зеленого майбутнього країни.

ДП “Ліси України”

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь