НіжинТеплоМережі не відстають від Водоканалу: ТОВ заявило про намір змінити тариф

Іншими словами, підвищити.

Про це на своїй сторінці у мережі Фб вони пишуть так:

“Повідомляємо про зміну тарифу на плату за абонентське обслуговування послуги з постачання теплової енергї (за індивідуальним договором) з 01 листопада 2023 року:

плата за абонентське обслуговування для абонентів будинків, забезпечених загальнобудинковим теплолічильником становить 33,18 грн на місяць на 1 абонента;

плата за абонентське обслуговування для абонентів будинків без теплолічильника становить 30,98 грн на місяць на 1 абонента”.

З самого ранку журналісти Нежатин намагалися взяти коментар з роз’ясненням у заступника директора ТОВ НіжинТеплоМережі Володимира Школьного, але нам цього не вдалося: Володимир Петрович відповів, що не знає про цю ситуацію, і радив поспілкуватися з спеціалістом. Утім, обіцяний спеціаліст так і не вийшов на зв’язок, але нам порадили ще почекати і пошукати інформацію на сайті Тепломереж.

То ж, шановні читачі, зволікати ми не будемо, ділимося з вами інформацією, яка є на сьогодні.

У коментарях до вищезгаданої публікації знаходимо:

“До 01.11.23 дана плата складала 23,74грн/міс або 18,58грн/міс(без будинкових приладів обліку теплової енергії ) з 01.11.23 33,18грн/міс або 30,98грн/міс(без будинкових приладів обліку теплової енергії )”.

Цікавим є ще один нюанс: зміни – з 1 листопада, а поінформовано про них – 29 листопада. Так можна було?..

А ось і красномовні коментарі від ніжинців:

Центральне фото з мережі

ЧИТАТИ ТАКОЖ: НіжинВодоканал підвищує тарифи

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь