Протягом грудня в Ніжині народилося 56 діток

 

 

 

 

Грудень – місяць свят та очікування дива, а нашому пологовому будинку свята відбуваються щодня. Щодня наші лікарі приймають у свої руки маленьких ангеликів, бачать перший вдих, чують перший крик та першу колискову для малечі.

Впродовж грудня у Ніжинському міському пологовому будинку з’явилось на світ 56 немовлят – 26 чудових хлопчиків та 30 гарнесеньких дівчаток. Двом родинам лелека приніс двійні – двох дівчаток та двох хлопчаків.

У грудні у нас повна гендерна рівність. Є богатир – хлопчик з Борзни, та богатирка – дівчинка з Ічні, які важили при народженні 4440 грамів. Найменша вага (700 грамів) у хлопчика з Ніжина.

Географія роділь дуже широка. Вже традиційно найбільше у нас народжували жінки з Ніжина та Ніжинщини, також були породіллі з Носівщини, Борзнянщини, Ічнянщини, Прилуччини, Куликівщини, Ріпкинщини, Донеччини, міст Носівка, Ічня та Борзна.

Переважно жінки народжували першу або другу дитину, але були й багатодітні матусі. У десяті – треті, в одній – четверті, у двох – п’яті, в одній – шості, ще в одній – сьомі.

Вітаємо родини з поповненням! Нехай ваші оселі заполонить дзвінкий дитячий сміх, веселі витівки та різноманітні приємні клопоти. Здоров’я, миру, щастя та любов у новому році! Хай ваші діти будуть щасливі та здорові!

Ніжинський ПБ

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь