Двері Комарівської бібліотеки завжди гостинно відчинені перед щирими людьми

КЗ “Комарівська публічна бібліотека” – ніби затишний острівок у нашому буремному житті. Це не той заклад, куди можна прийти, взяти книжку почитати, та й по тому все. У сільській бібліотеці наповну вирує життя. Мало не щодня в її стінах відбуваються різні культурні заходи: презентації книжкових виставок, засідання клубу за інтересами, книжкові виставки-роздуми… Тут і малюють, і пісень гарних, патріотичних заспівати вміють!

А ще працівники бібліотеки активно займаються волонтерською діяльністю. Бо ж за вікном – війна, а в серцях – світла віра. Тому наближають наші світлі й мирні дні всіма силами: допомогають захисникам, виготовляють окопні свічки, плетуть сітки, дорослі користувачі бібліотеки в’яжуть теплі шкарпетки та рукавиці, а молодші – виготовляють патріотичні сердечка та обереги та малюють малюнки для воїнів.

Привітна господиня закладу – директор у КЗ “Комарівська публічна бібліотека” Комарівської сільської ради Ірина Холодняк говорить: “Безмежна вдячність всім, хто небайдужий і з розумінням ставиться до такої важливої справи, а саме: долучається до збору коштів на парафін, до виготовлення окопних свічок, адже об’єднуючись, ми маємо можливість робити добро, допомагаючи захисникам України, тим наближаючи Перемогу!”.

Двері Комарівської бібліотеки завжди гостинно відчинені перед щирими людьми. Відвідувачі стверджують, що поринають тут в атмосферу домашнього затишку, спокою, тепла і довіри…

Валентина Пильник

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь