Загинув, намагаючись врятувати товариша

Знову громада оповита сумом…

На фронті загинув молодий воїн з села Курінь – Іван Тенетник.

Захисник народився 7 липня 1998 року. У 2015 році закінчив Курінську ЗОШ І-ІІІ ступенів. У 2019 році отримав диплом бакалавра за спеціальністю “Менеджмент” у Ніжинському агротехнічному інституті. Після закінчення навчання займався підприємництвом, будував плани на майбутнє.

Молодий та енергійний юнак не зміг бути осторонь, коли ворог розпочав повномасштабне вторгнення, одразу пішов до добровольцем до ТЦК та СП. Був призваний на службу 7 квітня 2022 року.

Служив командиром відділення снайперів взводу снайперів військової частини А 4574.

Молодший сержант Іван Миколайович Тенетник загинув 14.05.2024 р в Покровському районі, мужньо виконуючи військовий обов’язок, за Україну, її свободу і незалежність. Зі слів побратимів, Іван загинув, намагаючись врятувати товариша.

Схиляємо голови в скорботі і віддаємо шану воїну, який для нас став справжнім Героєм. Його відданість, мужність та жертовність заслуговують на нашу безмежну подяку.

Висловлюємо щирі співчуття батькам, усім рідним та близьким загиблого. Нехай душа справжнього українського патріота знайде вічний спокій, а пам’ять про нього назавжди житиме серед нас.

Бахмацька Міськрада

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь