Наближаємо жадану перемогу: на благодійному концерті зібрали майже 14 тисяч для ЗСУ

Віру, надію, любов плекають у собі кожен українець, дякуючи за світанки нашим захисникам. Кожен із нас частинкою свого часу, можливостей, вчинків, умінь, слів, молитов, сердець, душі, щирості та відданості долучається до допомоги нашим непереможним воїнам.

03 червня за ініціативи працівників Бобровицького закладу позашкільної освіти «Центр дитячої творчості» (директор – Людмила Костенко) відбувся звітний концерт дитячих колективів на підтримку ЗСУ. З вітальним словом до всіх присутніх звернулась начальник відділу освіти Валентина Мартишевська та вручила грамоти переможцям Міжнародних, Всеукраїнських та обласних конкурсів.

Директор Центру дитячої творчості Людмила Костенко подякувала всім талановитим та обдарованим дітям, які відвідують позашкільний заклад, за активну участь у дозвіллєвих заходах в 2023-2024 навчальному році.

Зараз наша країна переживає важкі часи війни. Але попри все ми віримо в добро і перемогу.

Дякуючи нашим Захисникам, сьогодні діти змогли показати свої творчі вміння на святі. Пісня, мелодія, танець, все, що від душі та істинно рідне серцю українця, проймали до сліз глядачів, об’єднуючи вірою, що ми – особлива та сильна нація, йдемо вірною дорогою до Перемоги під Єдиним мирним небом.

Всіх присутніх на святі запальними танцями вітали хореографічні колективи «Pas de Dans» та «Energy Flow», керівники – Ірина Нестер та Анна Ревицька. Чудові пісні виконали здобувачі освіти Кобижчанського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, керівник – Світлана Лупина та вихованці вокального гуртка Центру дитячої творчості, керівник – Світлана Юрченко. Було організовано виставку-продаж виробів, створених дітьми, які відвідують заняття декоративно-ужиткових гуртків.

Під час благодійного концерту було зібрано 13 тисяч 700 грн, що будуть використані на потреби українських Захисників.

Наші кроки, наша згуртованість наближають таку жадану Перемогу! І всі ми віримо, що буде мирне небо за вікном, і усміхнуться сонцю діти!

Джерело: Бобровицька міська рада

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь