Волонтери фонду «Надія» разом із Валерієм Дубілем передали тепловізор для військового з Чернігівщині

 

 

 

 

Тепловізор військовому Павлу Сакадьолу з Прилук, що на Чернігівщині передав БФ молодіжної ініціативи «Надія» за підтримки голови наглядової ради фонду, першого заступника парламентського комітету здоров’я нації Валерія Дубіля.

Також фонд «Надія» підготував для Головного управління розвідки, Державної прикордонної служби та Збройних сил України: тепловізори, екофлоу, старлінки, мавіки, дрони та машини. Все це найближчим часом буде передано на фронт.

«Сьогодні мені та моїм побратимам передали дуже важливе обладнання для бойової роботи. Допомагати армії зараз — обовʼязок кожного свідомого українця, внесок у наближення миру та перемоги. Мені відомо, що фонд «Надія» і Валерій Олександрович роблять для Збройних сил, зокрема, і військових із Чернігівщини. Наприклад, моєму земляку Владиславу Кічі доставили велику партію допомоги у Мирноград на Донеччині», — розповів Павло Сакадьол.

Від імені усіх військових він подякував команді фонду «Надія» за системну допомогу українській армії.

«За більш ніж 2 роки повномасштабного вторгнення ми з благодійниками і партнерами передали на фронт сотні дронів, старлінків, тепловізорів, десятки автівок, зарядних станцій й іншу потрібну на фронті амуніцію. Та найприємніше — допомагати своїм землякам. Разом до перемоги», — наголосив народний депутат від «Батьківщини» Валерій Дубіль.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь