Бюджетна комісія працювала біля чотирьох годин

На засіданні бюджетної комісії, яка відбулася 4 червня, розглядали звіт про виконання бюджету за 1 квартал 2024 року та затверджували видатки бюджету.

Серед позитивних рішень – звернення депутатів Андрія Гомоляко та Сергія Охонька до відділу надзвичайних ситуацій, в результаті якого було погоджено направити близько одного мільйона грн на закупівлю для 163-ї бригади БПЛА-комплексу, згідно звернення військових у лютому цього року.

А от відсутність ремонту доріг по місту в депутатів викликало різку критику, адже на цей напрямок в повному обсязі було виділено кошти. Однак, зі слів першого заступника голови Федора Вовченка, в звʼязку з судовими тяганинами, ще щонайменше два місяці ремонту годі й чекати, адже, можливо прийдеться проводити новий тендер.

На питання членів комісії, чому тендерні процедури розпочалися аж у березні, а не з початку року, відповіді надано не було.

Загалом бюджетна комісія працювала біля чотирьох годин та розподілила 26,2 млн грн. Хотілося б звернути увагу на запропоновані 500 тис грн на ремонт туалету четвертого поверху міськвиконкому, 400 тис грн на утримання швейного виробництва КП «Критий ринок», 5 млн на закупівлю медичного обладнання (втім, на думку деяких депутатів, подібне обладнання можна отримати безкоштовно, як це зробили інші громади ), затвердження нових місцевих податків та зборів.

Атмосфера була напруженою, адже члени комісії мали різні думки.

Після жвавого обговорення, в результаті все ж таки було прийняте рішення підтримати проєкт рішення з невеликими змінами. Голоси розділилися відповідним чином: “за” 7 голосів: В. Мамедов, Ю. Хоменко, Д. Тимошик, А. Гомоляко, М. Кушнір, Л. Чернишева, В. Гавриленко. Утримався 1: С. Охонько.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь