Найчистіше та найніжніше – перше кохання

Вони познайомились у садочку – Максиму 3, Софії – 2. І від першого знайомства у них танцювали іскринки в очах. У розмовах дітей з`явилось: «Мій Максим», «Моя Софія».  Маленькі, але такі уважні один до одного, все робили разом. Максим захищав Софію, нікого до неї не підпускав. З початком карантину діти бачилися  рідко, але не забували один про одного.

Одного разу Максим серйозно заявив мамі:

  • Моє серденько належить Софії!

Нащо мама сказала, що він ще дуже маленький і вона думала, що його серденько належить мамі. Максим секунду подумавши заявив:

  • Половинка тобі, а половинка Софії.

Часто хворіли, довго не бачились, але при зустрічі не відходили один від одного.

На випускний бал у садочку Софія запізнювалась, Максим хвилювався, чекав біля порогу, коли побачив сказав, що вона найгарніша і потягнув до всіх, бо їм ще танцювати вальс. А який це був вальс!!!

 А потім швидко пролетів випускний і діти розлучилися і всі думали, що нові друзі, школа, уроки і все забудеться, але …

Вони страшенно сумували один за одним і як тільки випала нагода зустрітися не могли дочекатися. Максим з букетом та солодощами чекав з нетерпінням Софії на залізничному вокзалі. Теплота і ніжність їх зустрічі зворушувала  і заворожувала. Вони ще такі маленькі, але серйозні і справжні.  В школі у них багато друзів і звісно є симпатії, але відповідають однаково:

 Максим – У мене є Софія,

Софія – У мене є Максим.

Максим планує їхати жити до міста і збудувати трьох поверховий дім, щоб з ними разом жили і батьки, кожному по поверху, планує працювати і забезпечувати сім`ю. А Софія дивиться на його заворожено своїми блакитними великими очима і підтримує в усьому та сором’язливо посміхається.

Нема змоги часто бачитись, але як тільки випадає зустрічаються на вокзалі і говорять, говорять і не наговоряться. І будують плани на майбутнє і планують своє життя разом. І всі маленькі мрії такі серйозні і виважені. Слухаємо ми дорослі і тільки посміхаємось. Це ж треба такі дитячі почуття і такі дорослі мрії .

 Марина Ігнатенко

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь