Стартує Євро-2024 з футболу: розклад матчів, де подивитись футбол в Ніжині?

 

 

 

 

14 червня о 22.00 починається чемпіонат Європи з футболу. Він триватиме місяць – до 14 липня. Футбольних фанатів очікують хвилюючі моменти, емоції, переживання за улюблену команду та гравців. Національна збірна України виборола собі путівку на першість і гратиме в групі Е, де її суперниками будуть збірні Бельгії, Словаччини та Румунії.

Де і коли будуть відбуватись матчі

У рамках Євро-2024 відбудеться загалом 51 матч на 10 стадіонах Німеччини.

Відкриють змагання матчем збірної Шотландії та Німеччини, який відбудеться в Мюнхені на стадіоні «Альянц арена» 14 червня, початок о 22.00. Фінальний матч чемпіонату Європи з футболу відбудеться в Берліні на Олімпійському стадіоні. Матчі найбільшої спортивної події літа 2024 відбуватимуться також в Дортмунді,  Штутгарті, Дюссельдорфі, Франкфурті, Кельні, Лейпцигу, Гельзенкірхені.

Розклад змагань групового етапу. 1 тур:

  • 14 червня о 22.00 відкриття Євро-2024: матч Німеччина-Шотландія
  • 15 червня о 16.00 відбудеться матч між Угорщиною та Швейцарією, о 19.00 змагатимуться збірні Іспанії та Хорватії, а о 22.00 відбудеться матч Італія-Албанія.
  • 16 червня о 16.00 почнуться змагання між Польщею та Нідерландами, в 19.00 відбудеться гра команд Словенії та Данії, а о десятій вечора Сербія та Англія почнуть свою боротьбу за кубок чемпіонів.
  • 17 червня відбудеться перший матч за участі української збірної. На стадіоні Арена Мюнхен українці виборюватимуть перемогу в команди Румунії. Матч почнеться о 16.00. а о сьомій вечора в Франкурті-на-Майні змагатимуться Бельгія та Словаччина. Турнірний день завершиться грою між збірними Австрії та Франції, яка розпочнеться о 22.00.
  • 18 червня перший тур групового етапу чемпіонату Європи з футболу завершиться грою таких команд: 19.00 – Туреччина-Грузія, 22.00 – Португалія – Чехія.

Де подивитись Євро-2024 в Ніжині

Ви любите футбол і вам подобається атмосфера присутності на стадіоні, у гущі подій, коли усі в єдиному пориві вболівають за улюблену команду? Ресторан «Родинне древо» запрошує вас на подивитись Євро-2024 в Ніжині у теплій компанії друзів.

Звичайно, ви можете подивитись футбол вдома на телефоні чи по телевізору. Але ж набагато цікавіше насолодитися грою разом з друзями, які так само, як і ви люблять цей вид спорту, які вболіватимуть разом з вами за улюблену команду та з якими в ході матчу можна обговорити те, що відбувається під час гри. Усе це можливо.

В нашому ресторані в затишній атмосфері, насолоджуючись келихом пива та смачними стравами, ви сповна відчуєте атмосферу Євро-2024. Ми підготувалися до футбольного сезону та подбали про те, щоб уболівальники отримували ще більше задоволення від перегляду гри!

Приходьте! Відчуйте себе на найкращих місцях у фан-секторі Чемпіонату світу з футболу – ми допоможемо вам створити це відчуття. Ну а холодне пиво та смачна їжа з нашого меню дозволить вам отримати від перегляду матчів ще більшу насолоду.

Подивитись футбол в Ніжині в ресторані «Родинне древо» ви можете за адресою:

вул. Прилуцька 142.

тел: +380 93 88 88 558

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь