БФ молодіжної ініціативи «Надія» передав допомогу Державній прикордонній службі України та забезпечив медичними вантажами десять лікарень Харківщини та Дніпропетровщини

 

 

 

 

Допомогу Державній прикордонній службі України на чолі з Сергієм Дейнекою  Благодійний фонд молодіжної ініціативи «Надія» передав спільно з першим заступником голови Комітету ВР з питань здоровʼя нації Валерієм Дубілем та партнерами. Потужні зарядні станції, батареї для fpv-дронів та вітамінні комплекси – усе це буде доставлено прикордонникам, які несуть службу на найгарячіших ділянках фронту, а також захищають прикордоння.

Цю гуманітарну місію підтримали Ананій Стоянович, Святослав Нечипоренко та EDG GROUP, Андрій Савонов, Валентин Петренко, Аксенія Крупенко та фонд Revival Foundation.

 «Дякую усім партнерам, друзям і меценатам, завдяки яким ми змогли підсилити наших прикордонників і зібрати для них цінний вантаж. Окрема подяка – команді фонду «Надія», разом з яким ми вже не вперше допомагаємо Державній прикордонній службі України. Десятки старлінків, fpv-дрони, генератори, медичне обладнання для госпіталю, де лікуються прикордонники, – допомога для ДПСУ від нашої команди надходить регулярно, адже ми розуміємо складність і важливість їхньої служби. Разом підтримуємо наших героїв-прикордонників – разом наближаємо мир і перемогу України!» – розповів перший заступник голови Комітету ВР з питань здоровʼя нації Валерій Дубіль.

Також медичні вантажі були передані БФ молодіжної ініціативи «Надія» для десяти лікарень Харківської та Дніпропетровської областей. Допомогу доставили у медичні заклади Краснограду, Слобажанського, Дніпра, Золочева, Богодухова та Дергачів.

Перший заступник голови ВРУ з питань здоровʼя нації, голова наглядової ради фонду «Надія» Валерій Дубіль, який приєднався до гуманітарної місії зазначив:

-У лікарні Харківщини та Дніпропетровщини, які понад два роки працюють у посиленому режимі, приймаючи як поранених військових, так і мирних громадян, ми привезли необхідну допомогу. Це операційні набори, хірургічні інструменти, ортопедичне приладдя та специфічні витратні медичні матеріали. Крім доставки гуманітарних вантажів, кожна така поїздка – це і можливість поспілкуватися з колективами медзакладів, дізнатися потреби, обговорити існуючі прогалини в законодавстві та, звісно, подякувати лікарям прифронтових міст за щоденний порятунок життів. З перших днів повномасштабного вторгнення разом з командою волонтерів ми працюємо над забезпеченням лікарень, впровадженням законодавчих ініціатив та підтримкою медичних закладів по всій Україні, приділяючи особливу увагу регіонам, наближеним до зони бойових дій. Залучаємо іноземних донорів, доставляємо медичні вантажі, передаємо критичне обладнання і намагаємося закрити першочергові потреби. Реалізуючи нашу програму підтримки медзакладів, ми обʼєднуємо зусилля усіх небайдужих, бо тільки разом вистоїмо і переможемо!».

Це зображення має порожній атрибут alt; ім'я файлу IMG_5732.jpg

Загалом команда Благодійного фонду молодіжної ініціативи «Надія» лише за минулий тиждень відвідала 9 міст і передала допомогу у 18 лікарень.

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь