Керівник військової адміністрації на Чернігівщині написав заяву на звільнення

Сьогодні, 18 червня, з’явилася інформація, що очільник Чернігівської РВА Андрій Попик написав заяву на звільнення. Про це чиновник повідомив у соцмережах.

З його слів, написав він її вчора.

Це було складне, але виважене рішення, яке було зумовлене певним фактором. Причина банальна, але найважливіша з усіх можливих, – треба приділити більше уваги стану здоров’я. На жаль, маю проблеми з фізичним станом, які на зараз, заважають мені повноцінно виконувати мої робочі функції”, – написав Андрій Попик. 

Як повідомляють на сайті Президента України В. Зеленського: “За результатами перевірки, проведеної на виконання вимог Закону України “Про очищення влади” та Порядку проведення перевірки достовірності відомостей щодо застосування заборон, передбачених частинами третьою і четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 16 жовтня 2014 року № 563 встановлено, що до ПОПИКА Андрія Васильовича, який перебував на посаді заступника начальника Козелецького районного відділу – начальника міліції громадської безпеки Управління МВС України в Чернігівській області, не застосовуються заборони, визначені частиною третьою та четвертою статті 1 Закону України “Про очищення влади”.

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь