Спочатку російські військові розстріляли сина, а наступного дня вбили його матір

 

 

 

 

Це сталося в березні 2022року в селі Голінка, Дмитрівська ТГНіжинського району.

52-річний Володимир Нескуба загинув 29 березня 2022 року . Він жив із матір’ю. Хата стояла вздовж дороги, де після початку повномасштабної війни часто проїжджала російська техніка.

Того дня Володимир пішов до сусіда допомогти по господарству. А коли збирався повертатися додому, рушила російська колона. Він перечекав, поки окупанти пройдуть, а потім хотів перебігти дорогу. Та раптом звідкілясь виїхав БТР. Почав стріляти. Кулі були крупнокаліберні. Володимир отримав сильні поранення і загинув. Його поховали на кладовищі у Голінці.

Володимир Нескуба народився на Донеччині. Був зварювальником. Деякий час працював шахтарем. Згодом переїхав у Голінку до батьків, допомагав їм по господарству, іноді їздив на заробітки. Після смерті батька жив із матір’ю.

«Доля тата складалася непросто. Та попри все він був гарною людиною, старався піклуватися про мене і батьків. Дуже любив музику, любив тварин. Я майже від народження та до 10 років прожив з ними у селі. Увесь цей час тато, бабуся та дідусь займалися моїм вихованням», – розповів син Олексій.

Односельці згадують Володимира, як спокійного і дружелюбного чоловіка.

У Володимира Нескуби залишився син та інші родичі.
Маму Галину російські військові розстріляли в її будинку наступного дня після загибелі Володимира.

Джерело: Платформа пам’яті Меморіал

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

 

 

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь