“Гра наввипередки”: Водоканал і ТеплоМережі… Хто кого?!

18.06.24 на оперативній нараді в виконкомі обговорили дві ситуації, пов’язані з Ніжинським міським водоканалом та ТеплоМережами. Всі розуміють, що як мережі водопостачання, так і теплотраси, не застаховані від поломок, а труби часто проходять під дорогами, трасами, тротуарами і т.д. Досить часто ремонт стає причиною появи ям і котлованів. Проте, провівши певні роботи такі підприємства повинні “прибирати” за собою і ліквідовувати наслідки своєї діяльності. Так повинно бути, на справді ж комунальники в Ніжині, зокрема,часто “забувають” це зробити. Подібний прецедент стався на Гуньках, де ТеплоМережі, провівши роботи, належним чином не ліквідували наслідки, а яма, стала не просто предметом уваги. Вона стала причиною скандалів і обвинувачень, а ще створила не аби яку небезпеку на трасі наслідок якої – аварії.

Чому ні міський, голова ні профільний заступник раніше не звертали на цю проблему увагу питання відкрите. Проте сьогодні перший заступник на нараді акцентував увагу на ямі і попросив представника від ТеплоМереж ліквідувати наслідки.

Чому це сталось сьогодні не відомо. Можливо причина в майже подібній ситуації з водоканалом?! Дане підприємство теж днями ліквідовувало аварію. Проте, коли керівнику вказали на важливість “прибирання за собою” він повідомив, що сьогодні уже над цим працюють і що яму навіть “залатають” холодним асфальтом.

Ми з цікавості провели перевірку і дійсно працівники водоканалу уже через годину проводили роботи.

Чи буде подібна реакція від ТеплоМереж поки невідомо, їх представників біля “скандальної” ями не було, а про початок робіт з ліквідації наслідків їх ремонту взагалі мова не іде!

Хочете отримувати цікаві новини найпершими? Підписуйтесь на   наш Telegram

Вам може бути цікаво

Залишити відповідь